Ezber Bozan Mozaik Pasta

Ezber Bozan Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 paket petibör (300 gr)
  • 100 gram margarin yahut tereyağ
  • 1 su bardağı süt (200 ml olandan)
  • 1/2 (yarım) su bardağı şeker (200 ml olandan)
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı ceviz (opsiyonel)

Üzeri için;

  • 1 paket kakaolu krem şanti (1 su bardağı soğuk sütle çırpıyoruz)
  • Serpmek için kakao

Ezber Bozan Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sırasıyla süt, şeker, eritilmiş margarin, kakaoyu borcama alıp karıştırıyoruz.
  2. Karışıma kırdığımız petibör bisküvileri koyup karıştırıyoruz.
  3. Karışımı borcama yerleştiriyoruz ve buzlukta yarım saat dinlendiriyoruz.
  4. Daha sonra soğuk 1 su bardağı sütü kakaolu krem şantiyle çırpıyoruz.
  5. Buzluktaki pastaya çırpılmış krem şantiye ekleyip tekrar dolapta yarım saat dinlendiriyoruz.
  6. Üzerine kakao serpip servise hazır hale getiriyoruz.

Herkese afiyet olsun kesinlikle deneyin🫶🏼.

Ezber Bozan Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaban Mersinli Salata
Orman Meyveli Cheesecake
Bol Sebzeli Beşamel Soslu Sebzeli Gratin
Tavuk Dürüm
Ahtapotlu Makarna
Fit Bowl (Chia Tohumlu)
Hdabla | © 2025 |