Evde Karamelli Küp Şeker

Evde Karamelli Küp Şeker Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 bardak şeker+2 yemek kaşığı şeker
  • 2 bardak su

200 ml bardak ölçüsü

Evde Karamelli Küp Şeker Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle 2 yemek kaşığı şekeri tencereye koyup yeterlice eritin kahverengi olanadek erisin.
  2. Sora 2 bardak suyu koyun.
  3. Hemen sora 7bardak şekeri ekleyib kaynatin. Sık sık karıştırın.
  4. Tamamən köpük köpük olanadek kaynatın. Yavaşça üzerinde şekerlenme olduğu vakit çabucak tepsiye boşaltın amma çabucak boşaltin ki, sertleşib tencereye yapışmasın.
  5. Tepside 1 kaç saat kaldıkdan sora şeker sertleşiyor. Sora zıt çevirin esasen düzgünce sertleşdimi çabucak çıkar.
  6. En son küçük küçük dograyib çayla bir arada servis edin. Umarim sizde yaparsınız.

Evde Karamelli Küp Şeker Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Ve Lezzetli Hurmalı Enerji Topları (Emziren Annelerin Favorisi)
Kuru Cacık
Hurmalı Fit Topları
Tam Ölçülü Ekler Tarifi
Nohut Tava
Bol Malzemos Kurabiye
Hdabla | © 2025 |