Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk

Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

Panesi için;

  • 1 tane bayat ekmek
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Kimyon (göz kararı)

Kendisi için;

  • 2 tavuk göğsü
  • 2 adet yumurta

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bayat ekmeğimizi rendeliyoruz süzgeçten eliyoruz, sonra baharatlarımızı ve tuzumuzu ekliyoruz, uygunca harmanlıyoruz.
  2. Yumurtaları bir kasede güzelce çırpıyoruz, incecik doğradığımız tavukları evvel yumurtaya sonra pane harcına batırıyoruz.
  3. Kızdırmış olduğumuz derin ya da iki tarafıda güzelce kızarana kadar pişiriyoruz.

Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Beyaz Çikolatalı Pasta
İslim Kebabı
Ebelik Otu Üçgen Sarması
Bisküvili Pasta Tarifi | 4 Malzeme İle Yapılabilecek En Şık (Pasta Videolu)
Etli Kuru Börülce Yemeği ( 100 Gr Etle Çok Lezzetli Ana Yemek )
Çıtır Çıtır Yalancı Su Böreği (Videolu)
Hdabla | © 2025 |