Evde Et Döner
Evde Et Döner Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram dana kıyma
- Yarım çay bardağı süt
- 1 tepeleme çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı galeta unu
- 1 çay kaşığı tuz
Kızartma için;
- Çok az sıvı yağ
Evde Et Döner Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün gereçleri derin bir kapta karıştırın yoğurun.
- Sonra 4 eşit kesime ayırın her bir parçayı bir buzdolabı poşetine koyun ve merdane ile poşet boyunca inceltin.
- Sonra bir çöp şiş ile 4 eşit kesim olacak halde poşette iz yapın ,sonra hepsini bu biçimde hazırlayın ve buzluğa atın bir gece buzlukta bekletin.
- Ertesi gün bir tavaya çok az sıvı yağ koyun ,yağ kızınca poşeti buzluktan çıkarın ve iz bıraktığınız yerden kesime ayırın ,her bir parçayı kızgın yağda iki tarafını da kızartın.
Afiyet olsun.
Evde Et Döner Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






