Ev Yapımı Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan)

Ev İmali Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan) Tanımı İçin Malzemeler

  • Domates konservesinden arta kalan kabuklar
  • Kaya tuzu

Ev Üretimi Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Konserveden kalan kabukları kaynattım.
  2. İnmesine yakın kaya tuzunu ekledim.
  3. İyice piştikten sonra süzgeçten geçirdim.
  4. Pürüzsüz olması için robottan çektim. Bu süreci dilerseniz blender ilede yapabilirsiniz.
  5. Sıcak halde cezve ile kavanozlara doldurdum.
  6. Vakumlama için: kapağı iki defa aksi çevirdim sonra sıkıca kapattım ve kavanozu sıcak sıcak aykırı çevirdim.

Ev Üretimi Pratik Domates Salçası (Artan Kabuklardan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıbrıs Tatlısı
Gavurdağı Salatası
Alaşehir Usulü Kabak Köftesi
Eli Böğründe (Kahramanmaraş Yemeği)
Kalp Pastam
Zeytinyağlı Nefis Lahana Sarması ( Maraş Usulü)
Hdabla | © 2025 |