Ev Yapımı Lor Peyniri

Ev Üretimi Lor Peyniri Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 litre süt
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 5 su bardağı yoğurt

Ev Üretimi Lor Peyniri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütümüzü tülden süzüp pişirmek için ocağa alıyoruz.
  2. Kaynamaya başlayınca üzerindeki kaymağını alıp çırpılmış yoğurt ve tuzu içine koyup karıştırın.
  3. Kaynayan süt 5 dk daha kaynayınca süzgeçin üzerinden suyunu süzelim.
  4. Bu biçimde 2 saat ağzını kapatıp bekletelim.
  5. Dolaba koymak için ağzı kapaklı bir kaba küçük küçük kesip koyalım ve dolaba kaldırabilirsiniz.Afiyet olsunn:).

Ev Üretimi Lor Peyniri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Un Helvası
İrmik Helvası
Garliç Naan Ekmeği (Hint Mutfağı) Mayasız Lezzet Harikası
Kabaklı Cacık
Puf Puf Pişi Tarifi
Ciabatta Ekmeği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet