Ev Yapımı Kayısı Suyu

Ev İmali Kayısı Suyu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kayısı
  • 2 lt su
  • 3 su bardağı toz şeker (isteğe nazaran azaltabilirsiniz)

Ev Üretimi Kayısı Suyu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Benim kayısılarım çekirdekleri alınarak dondurucuya atıldı.
  2. Çıkartılan kayısıları süzgeçten geçirip 2 lt tencereme koydum.
  3. Üzerine toz şekerimi döküp suyunu ek ettim ve kaynayana kadar bekledim.
  4. Ara orta da toz şekeri erisin diye karıştırdım.
  5. Kaynattıktan sonra blender makinasından bızt bızt çektim hiç tane kalmayacak formda.
  6. O kadar marketten alınan kayısı sularına benzemiş ki. Deneyen herkese afiyet olsun. 😇.

Ev Üretimi Kayısı Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Truf (Kahve Yanı Enfes Atıştırmalık)
Pancar Salatası
Yoğurtlu Şalgam Salatası
Tavuklu Şehriye Çorbası (Videolu)
Domates-Mozzarella Cannelloni
Bal Kabaklı Un Helvası
Hdabla | © 2025 |