Ev Usulü San Sebastian

Ev Yordamı San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 300 gr toz şeker
  • 400 gr taze beyaz peynir
  • 400 gr labne
  • 150 gr kaymak
  • 1 kutu krema
  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta

Ev Yöntemi San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yumurta kırın ,şekeri ekleyip yeterlice karıştırın.
  2. Ayrı bir kapta peynirleri kaynak ve kremayı da ekleyin yeterlice karıştırın.
  3. Un ve nişastayı ekleyin. Karıştırın.
  4. Diğer kapta yapılan karışımı kaşık kaşık ekleyin.
  5. Süzgecten süzerek yağlı kağıt serili kelepçeli kalıba dökün.
  6. 240 derecede 10 dk üzeri kızarınca 200 dereceye alın 20 dakika pişirin.

Ev Metodu San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Supangle (Pastane Usulü )
Magnolia
Minik Taze Mor İncir Reçeli
Moğol Usulü Et Mongolian Beef
Pancake
Cevizli Tarçınlı Tatlı Çörek
Hdabla | © 2025 |