Ev Mıhlaması

Ev Mıhlaması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1,5 yemek kaşığı mısır unu
  • Yarım bardak su
  • Rendelenmiş kaşar

Ev Mıhlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk öncelikle kaşarımı rendeledim.
  2. Tavamın içine tereyağını aldım çok fazla kızmadan içine mısır ununu ekledim biraz kavurdum.
  3. Kavurduktan sonra içine suyumu ekledim koyu bir kıvam alıncaya kadar.
  4. Koyu bir kıvam aldığı vakit içine kaşarımı ekledim biraz daha karıştırdıktan sonra kaşarlar tam eridiğinde tanımımız hazır afiyet olsun ✨.

Ev Mıhlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dünya Listelerini Kasıp Kavuran Patlıcan Tarifi
Anne Keki
Un Helvası
Fırında Sütlaç
Siyah Mercimekli Erişte Çorbası (Mutlaka Deneyin)
Fındıklı Güllaç
Hdabla | © 2025 |