Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı)

Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 tabak pişmiş et
  • 1yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı bul biber
  • 4,5 adet orta uzunluk soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı köy tereyağı (tereyağ yoksa sıvı yağ kullanabilirsin yarım çay bardağı)

Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel soğanlarımızı küp küp doğrayalım.
  2. Tenceremize tereyağ ekleyelim ben köy tereyağı kullandım olmayan sıvı yağ kulanabilir.
  3. Doğradımız soğanı ekleyelim güzelce kavuralım.
  4. Kavrulduktan sonra pişmiş etimizi ekleyelim, salçamızı ,baharatları ekleyelim 5 dk pişmeye bırakalım.
  5. Piştikten sonra sonra yumurtamızı ekleyip 2 dk bekletelim ve yemeğimiz hazır.

Afiyet olsun denemeniz lazım çok hoş 😋.

Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföylü Muhallebili Tatlı
Malatya’nın Gıllor Tarifi
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Kremalı Kek
Pirinç Pilavı
Yulaflı Bebek Kahvaltısı +7
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet