Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı)

Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 tabak pişmiş et
- 1yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı bul biber
- 4,5 adet orta uzunluk soğan
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı köy tereyağı (tereyağ yoksa sıvı yağ kullanabilirsin yarım çay bardağı)
Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel soğanlarımızı küp küp doğrayalım.
- Tenceremize tereyağ ekleyelim ben köy tereyağı kullandım olmayan sıvı yağ kulanabilir.
- Doğradımız soğanı ekleyelim güzelce kavuralım.
- Kavrulduktan sonra pişmiş etimizi ekleyelim, salçamızı ,baharatları ekleyelim 5 dk pişmeye bırakalım.
- Piştikten sonra sonra yumurtamızı ekleyip 2 dk bekletelim ve yemeğimiz hazır.
Afiyet olsun denemeniz lazım çok hoş 😋.
Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







