Etli Taze Fasülye

Etli Taze Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo taze fasülye
- Kuşbaşı et
- 1 tane soğan
- 1 tane domates
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Sıvı yağ
- Tuz
- Pulbiber
- 2 su bardağı su
Etli Taze Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Düdüklü tenceremizi ocağa alalım sıvı yağını koyalım, akabinde ince doğradığımız soğanları koyalım, pembeleşinceye kadar pişirelim.
- Ardından kuşbaşı etlerimizi koyalım, etin ölçüsü ne kadar isterseniz etlerimizde kavrulunca salçamızı ekleyelim kavuralım.
- Ardından taze fasulyelerimizi ekleyip üzerine rendelediğimiz domatesimizi koyalım, tuz ve pulbiberimizi ekleyip suyunuzu koyalım.
- Karıştırıp kapağını kapatalım kaynamaya çıkınca 20 dk pişirelim ( fasulyenizin cinsine bağlı kimi fasulyeler geç pişiyor ) 20 dk sonra pişen fasulyemizi servise alalım afiyet olsun.
Etli Taze Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
