Etli Taze Fasulye

Etli Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 600 gram yada 1 kilo taze fasulye
  • 600 gram dana kuş başı et
  • 1 adet büyük uzunluk soğan
  • 2 afet patates
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • Kimyon
  • Pul biber
  • Kırmızı toz biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Etli Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel etlerimizin üzerini geçecek kadar su koyup ocağa alalım suyu azalana kadar pişirelim.
  2. Suyunu çeken etin üzerine sıvı yağ ek edip küp küp doğradığımız soğanı ekleyelim.
  3. Biraz kavurduktan sonra salça ve baharatları ekleyelim, biraz çevirip fasulyeyi ek edelim.
  4. Üzerini geçecek kadar sıcak su koyalım.
  5. Yüksek ateşte kaynayana kadar pişirip orta ateşe alalım.

Not; fasulye geç pişer patates dağılır 20 dk pişirip patatesi o denli ek edelim. Pilav eşliğinde servis edebiliriz afiyet olsun.

Etli Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fakir Tatlısı
Tavada Yalancı Kazan Dibi
Çiğ Köfte
Mayasız Çıtır Lahmacun
Pofidik Karnabahar
Berliner (Frambuaz Soslu)
Hdabla | © 2025 |