Etli Ramen

Etli Ramen Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram et
  • 2 tane istiridye mantarı
  • 1 adet havuç
  • 1 avuç brokoli
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket noodle
  • 1 tane taze soğan
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı köri
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı soya sosu
  • 1 çay kaşığı teriyaki sosu

Etli Ramen Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etimizi tavada artlı önlü 5 dakika tereyağı ile mühürlüyoruz.
  2. Sonrasında istiridye mantarlarımızı ve uzun şeritler halinde kestiğimiz havuçlarımızı ekleyerek birlikte soteliyoruz.
  3. Bu esnada karabiber ve tuz ile tatlandırıyoruz.
  4. Noodlelarımızı bir tencere 2 su bardağı sıcak su ile haşlayalım.
  5. Noodle suyumuzu tatlandırmak için köri, soya sosu ve teriyakı sosumuzu ekleyelim.
  6. Yumurtamızı haşlayalım.
  7. Kasemize haşlamış olduğumuz noodlemızı suyu ile bir arada ekleyelim.
  8. Üzerine etimizi, mantarımızı, havucumuzu, yumurtamızı dizelim.
  9. Son olarak yeşil soğanımızı keserek serpiştirelim.Afiyet olsun.

Etli Ramen Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sultan Pilavı
Portakallı Kereviz Yemeği (Videolu)
Fırın Tepsisinde Perde Pilav
Karamelize Şerbetli Revani
Airfryerde 2 Kişilik Sıcak Helva
Kahvaltılık Çörek
Hdabla | © 2025 |