Etli Pirinç Pilavı

Etli Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo yağsız dana eti
- 2 kase pirinç
- 1 su bardağı şehriye
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- Tuz
- Sıcak su yada et suyu
Etli Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle etimi düdüklüde bi yarım saat kadar haşladım.
- Daha sonra döküm tenceremi ocaga aldım.
- Yağı ve şehriyeli pişirmeye bıraktım.
- Daha sonra pirinçi ekleyerek karıştırdım.
- Sonrasında halanmış eti ek ettim tuzunu ve eti haşladığım suyu ek ederek pişmeye bıraktım. Çok lezzetli oldu iftarlık hoş bi fikir. Tadı nefis oldu iftara yapabilirsiniz🤗.
Etli Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

