Etli Pirinç Pilavı

Etli Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo yağsız dana eti
  • 2 kase pirinç
  • 1 su bardağı şehriye
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz
  • Sıcak su yada et suyu

Etli Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etimi düdüklüde bi yarım saat kadar haşladım.
  2. Daha sonra döküm tenceremi ocaga aldım.
  3. Yağı ve şehriyeli pişirmeye bıraktım.
  4. Daha sonra pirinçi ekleyerek karıştırdım.
  5. Sonrasında halanmış eti ek ettim tuzunu ve eti haşladığım suyu ek ederek pişmeye bıraktım. Çok lezzetli oldu iftarlık hoş bi fikir. Tadı nefis oldu iftara yapabilirsiniz🤗.

Etli Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Omlet
Muzlu Rulo Pasta
Doğal Retınol Tarifi
Kabak Ve Havuç Tarator
Beyran Çorbası (Gaziantep’in Meşhur Şifa Çorbası)
Fırında Sebzeli Köfte
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet