Etli Pırasa Yemeği

Etli Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük kase haşlanmış et
  • 2 küçük patates
  • 1 sap pırasa
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Su

Etli Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağında pırasaları kavuralım.
  2. Önceden haşlanmış eti isteğe nazaran havuç ve varsa bezelyeleri de koyup biraz daha kavuralım.
  3. Salçaları da ekleyip kavuralım.
  4. Son olarak patatesleri ekleyip üzerini geçecek kadar su ve salçaların ve etin tuzluluk oranına nazaran göz kararı tuzumuzu atalım.
  5. Suyu çekince patatesler pişmemişse biraz daha su koyup patatesler pişince kapatalım.

Etli Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Baget
Susamlı Kurabiye
Karamelli Kedi Dili Muhallebili
Tavuk Dünyası Kekiklim
Nar Suyu Nasıl Yapılır? (Videolu)
3 Yufkayla 30 Çıtır Börek
Hdabla | © 2025 |