Etli Nohut Yemeği

Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı haşlanmış nohut yemeği
  • 400 gram küçük doğranmış et
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 litre su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 tane küp şeker

Etli Nohut Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel düdüklü tenceremize sıvı yağını ve soğanı ekleyelim.
  2. 5 dakika kavuralım ve eti ekleyelim ve tekrar bir 5 dakika daha kavuralım .
  3. Ardından 1 yemek kaşığı domates salçası ve 1 yemek kaşığı biber salçasını, baharatları ve bir küp şekeri ekleyelim ve yeniden bir iki dakika kavuralım.
  4. Üstüne 1 litre su ekleyelim ve düdüklü tencerenin kapağını kapatıp 15 dakika kısık ateşte kaynatalım .
  5. Daha sonra düdüklü tencereyi açıp içine haşlanmış olan nohutu ekleyelim ve 5 dakika daha kaynatalım.
  6. Etli nohut yemeğimiz hazır. Afiyet olsun 😋😋😋

İnstagram gülişin. Mtfg.

Nefis yemekler gülişin mutfağı takip etmeyi unutmayın 😉😉😉.

Etli Nohut Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Poğaçası
Karaköy Poğaçası
Çay Saati
Profiterol
Sebzeli Tavuk Çorbası
Kırmızı Lahana Turşusu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet