Etli Kuskus (8+ Ay)

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kesim kemikli et
  • 3 su bardağı içme suyu
  • Tereyağ
  • 1 çay bardağı kuskus
  • 1 su bardağı kemik suyu

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kemikli etimizi düdükleye koyalım suyunu ekleyip haşlamaya bırakalım.
  2. Tencereye tereyağımızı alalım eridikten sonra kuskusumuzu ekleyip 2-3 dk kavuralım.
  3. Haşlanan etimizin suyundan 1 su bardağı alıp kuskumuzun üzerine ekleyip pişirelim.
  4. Etimizi didikleyelim ve pişen kuskusumuz ile servis yapalım. Miniklere afiyet olsun ❤️.

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mozaik Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ördek Yumurta Ve Avakado Soslu Ekmek
Jersey Süt Yoğurtu
Kıymalı Ispanaklı Börek
Elmalı Pamuk Kek
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)
Donat
Hdabla | © 2025 |