Etli Kuskus (8+ Ay)

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kesim kemikli et
- 3 su bardağı içme suyu
- Tereyağ
- 1 çay bardağı kuskus
- 1 su bardağı kemik suyu
Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kemikli etimizi düdükleye koyalım suyunu ekleyip haşlamaya bırakalım.
- Tencereye tereyağımızı alalım eridikten sonra kuskusumuzu ekleyip 2-3 dk kavuralım.
- Haşlanan etimizin suyundan 1 su bardağı alıp kuskumuzun üzerine ekleyip pişirelim.
- Etimizi didikleyelim ve pişen kuskusumuz ile servis yapalım. Miniklere afiyet olsun ❤️.
Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
