Etli Kuskus (8+ Ay)

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kesim kemikli et
  • 3 su bardağı içme suyu
  • Tereyağ
  • 1 çay bardağı kuskus
  • 1 su bardağı kemik suyu

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kemikli etimizi düdükleye koyalım suyunu ekleyip haşlamaya bırakalım.
  2. Tencereye tereyağımızı alalım eridikten sonra kuskusumuzu ekleyip 2-3 dk kavuralım.
  3. Haşlanan etimizin suyundan 1 su bardağı alıp kuskumuzun üzerine ekleyip pişirelim.
  4. Etimizi didikleyelim ve pişen kuskusumuz ile servis yapalım. Miniklere afiyet olsun ❤️.

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pudingli Kakaolu Kolay Pasta (Portakal Aromalı)
Pastane Usulü Tuzlu Kurabiyeler
Tavuklu Sebzeli Pilav
Tavuklu Şehriye Pilavı
Fıstık Ezmeli Muzlu Öğün
Şipşak Soğuk Şerbetli Kesme Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet