Etli Kuskus (8+ Ay)

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kesim kemikli et
  • 3 su bardağı içme suyu
  • Tereyağ
  • 1 çay bardağı kuskus
  • 1 su bardağı kemik suyu

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kemikli etimizi düdükleye koyalım suyunu ekleyip haşlamaya bırakalım.
  2. Tencereye tereyağımızı alalım eridikten sonra kuskusumuzu ekleyip 2-3 dk kavuralım.
  3. Haşlanan etimizin suyundan 1 su bardağı alıp kuskumuzun üzerine ekleyip pişirelim.
  4. Etimizi didikleyelim ve pişen kuskusumuz ile servis yapalım. Miniklere afiyet olsun ❤️.

Etli Kuskus (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Şehriye Çorbası
Ispanaklı Pasta
Zerdeçallı Kuru Fasulye
Çok Beğeni Alan Elmalı Kek
Ekşimayalı Tohumlu Ekmek
Biber Soslu Tavuk Göğsü
Hdabla | © 2025 |