Etli Keşkek

Etli Keşkek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı aşurelik buğday
  • 8 su bardağı su
  • 250 gram kemikli kuzu eti
  • 250 gram dana eti
  • 2 tatlı kaşığı tuz

Üzeri için ;

  • 1 kaşık tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Toz biber

Etli Keşkek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Buğdayı tencereye alalım, kaynatalım ve kaynayınca koyu renkli suyunu dökelim.
  2. Eti tencereye alalım ve kavuralım.
  3. Uzerine buğdayı ek edip tuzunu ve suyunuda ekleyip ocağa alalım.
  4. Tencere fislamaya başlayınca orta ateşte yaklaşık 1 saat pişirelim.
  5. 1 saatin sonunda düdüklünün havasını çıkarıp kapağını açıp suyunu yeterlice çekene kadar biraz da bu türlü pişirelim.
  6. Servis esnasında tereyağında toz biber yakalım. Üzerine dökelim.

Deneyenlere afiyet olsun🌺.

Etli Keşkek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kırma Böreği
Pankek (Süt Burger)
Brüksel Lahanalı Bulgur Pilavı
Bebeklere Balkabağı Çorbası
Lotus Kreması
Faslı Kuzu Sırtı Ve Kuskus Salatası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet