Et Tadında Muhteşem Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tarifi
Et Tadında Mükemmel Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk yüreği
- 1 adet soğan
- 1 adet kapya kırmızı biber
- 1-2 adet havuç
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Yağ
Et Tadında Harika Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk yüreklerini güzelce yıkayın ve bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip orta ateşte haşlayın. Yürekler yumuşayınca süzün.
- Soğanı yarım ay formunda, havuçları ince dilim, kapya biberi ise jülyen doğrayın.
- Tavaya biraz sıvı yağ alın. Evvel soğan ve havuçları kavurun.
- Ardından haşlanmış tavuk yüreklerini ekleyin ve birkaç dakika kavurun.
- Son olarak kapya biberi ek edin. Tuz, karabiber ve kırmızı toz biberle tatlandırın.
- Tüm gereçler güzelce kızarıp birbirine karışınca ocaktan alın.
Et Tadında Süper Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






