Et Tadında Muhteşem Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tarifi

Et Tadında Mükemmel Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk yüreği
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kapya kırmızı biber
  • 1-2 adet havuç
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Yağ

Et Tadında Harika Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk yüreklerini güzelce yıkayın ve bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip orta ateşte haşlayın. Yürekler yumuşayınca süzün.
  2. Soğanı yarım ay formunda, havuçları ince dilim, kapya biberi ise jülyen doğrayın.
  3. Tavaya biraz sıvı yağ alın. Evvel soğan ve havuçları kavurun.
  4. Ardından haşlanmış tavuk yüreklerini ekleyin ve birkaç dakika kavurun.
  5. Son olarak kapya biberi ek edin. Tuz, karabiber ve kırmızı toz biberle tatlandırın.
  6. Tüm gereçler güzelce kızarıp birbirine karışınca ocaktan alın.

Et Tadında Süper Lezzetiyle Tavuk Yüreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişi Tarifi Süt Yoğurt Kullanmadan (Videolu)
Dondurulmuş Zeytinyağlı Fasulye Yemeği
Yoğurtlu Gronala Tarifi
Mantar Kurabiye
Köz Biber Mezesi
Çıtır Tavuk (Cips Yok Gevrek Yok)
Hdabla | © 2025 |