Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram et
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Yarım soğan
- Yarım dolmalık biber
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım domates
- Yarım çay bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fissler düdüklüde tereyağı ile etleri mühürledikten sonra kapağını kapatıp 2. Çizgi çıktıktan sonra altını kısıp 15 dk pişirdim.
- Ayrı bir tavada yağ ile soğan biber salça kavurdum.
- Üzerine domates ve şu ek edip pişmeye bıraktım.
- Etim piştikten ve düdüklünün havasını aldıktan sonra kapağını açıp üzerine tuz ve soteyi ek edip karıştırıyorum.
Servise hazır🌸.
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


