Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram et
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım soğan
  • Yarım dolmalık biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım domates
  • Yarım çay bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fissler düdüklüde tereyağı ile etleri mühürledikten sonra kapağını kapatıp 2. Çizgi çıktıktan sonra altını kısıp 15 dk pişirdim.
  2. Ayrı bir tavada yağ ile soğan biber salça kavurdum.
  3. Üzerine domates ve şu ek edip pişmeye bıraktım.
  4. Etim piştikten ve düdüklünün havasını aldıktan sonra kapağını açıp üzerine tuz ve soteyi ek edip karıştırıyorum.
    Servise hazır🌸.

Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Ayvalı Kereviz Yemeği
Cevizli Kek
Arpa Şehriye Pilavı (Tam ölçü)
Un Kurabiyesi (Ağızda Dağılan)
Salçalı Kremalı Makarna Tarifi
Reyhan Limonatası
Hdabla | © 2025 |