Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram et
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım soğan
  • Yarım dolmalık biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım domates
  • Yarım çay bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fissler düdüklüde tereyağı ile etleri mühürledikten sonra kapağını kapatıp 2. Çizgi çıktıktan sonra altını kısıp 15 dk pişirdim.
  2. Ayrı bir tavada yağ ile soğan biber salça kavurdum.
  3. Üzerine domates ve şu ek edip pişmeye bıraktım.
  4. Etim piştikten ve düdüklünün havasını aldıktan sonra kapağını açıp üzerine tuz ve soteyi ek edip karıştırıyorum.
    Servise hazır🌸.

Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçülü Su Böreği
Nohutlu Kuskus Pilavı
İrmiksiz Şekerpare (Tam Tutuyor Mutlaka Deneyin)
Barbunya Pilaki
Bebişlere Kahvaltı 6 Ay
Şehrazat Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet