Et Haşlamam

Et Haşlamam Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kg koyun eti
  • 10-12 adet arpacık soğan
  • 5-6 adet patates
  • 1-2 çay kaşığı tuz

Et Haşlamam Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti güzelce yıkıyoruz.
  2. Tencereye eti koyup kaynatıyoruz.
  3. Ardından soğanı koyup kaynatıyoruz.
  4. Ardından patatesi 🥔 koyup kaynatıyoruz tuzunu ekliyoruz.
  5. İyice piştikten sonra altını kapatıyoruz.
  6. Soğumaya bırakıyoruz servise hazır afiyet olsun.

Et Haşlamam Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bisküvili Toplar
Islak Kek
Patatesli Gül Böreği
Kışlık Şakşuka
Soğan Yemeği
Narlı Mor Lahana Salatası
Hdabla | © 2025 |