Et Haşlama

Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo iri doğranmış dana eti
  • 2 adet havuç
  • 3 adet patates
  • 1 adet iri soğan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Maydanoz
  • Üzerini geçecek kadar sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber

Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye sıvı yağını alıyoruz.
  2. Etleri içine atıp mühürlüyoruz.
  3. Havuçları ekliyoruz.
  4. Patatesleri ekliyoruz.
  5. Soğanı 6ya bölüp ekliyoruz.
  6. Baharatları ekleyip suyunu veriyoruz.
  7. Düdüklüde daha erken pişer. Tencere seçimi size kalmış.
  8. Pişmeye yakın maydanozları ekleyip 5dk daha pişirip altını kapatıyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun.

İnstagramdanda takip ederseniz sevinirim. @elifcetariff.

Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeftalili Yaz Keki
İftar Masam 3
Fırında Nar Gibi Kızarmış Kalçalı But Kızartması
Bayat Ekmekten Pratik Börek (Videolu)
Şehriyeli Tarhana Çorbası
Tavuk Kıyması İle Lahmacun Pidesi (Anne Tarifi) (Taş Fırında)
Hdabla | © 2025 |