Et Haşlama

Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 500 gram iri doğranmış kuş başı et
  • 1 litre su
  • Tuz

Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel düdüklü tenceremize yağ ve soğanı alıp kavuralım.
  2. Sonra salçayı ekleyip 2 dakika daha kavuralım.
  3. İri doğranmış eti ekleyelim ve karıştıralım bir 5 dakikada bu türlü kavuralım.
  4. Üstüne tuzu ve 1 litre su ekleyelim ve kaynamaya bırakalım .
  5. Kaynadıktan sonra 30/35 dk pişirelim.

Et haşlamamız servise hazır afiyet olsun 😋😋😋.

İnstagram sayfamda da beni takip etmeyi unutmayın gülişinmutfağı yukardaki linkten direkt ulaşabilirsiniz ve tabiki nefis yemeklerden de ☺️☺️.

Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Dondurma
Kremalı Mantarlı Tavuk Sote
Kabartma Tozsuz Ve Mayasız Yağ Çekmeyen Patatesli Pişi Tarifi
Limonlu Kurabiye (Kolay Ve Lezzetli)
Tam Ölçülü Kısır
Çilekli Ve Beyaz Çikolatalı Şekersiz Muffin
Hdabla | © 2025 |