Et Haşlama

Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 500 gram iri doğranmış kuş başı et
  • 1 litre su
  • Tuz

Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel düdüklü tenceremize yağ ve soğanı alıp kavuralım.
  2. Sonra salçayı ekleyip 2 dakika daha kavuralım.
  3. İri doğranmış eti ekleyelim ve karıştıralım bir 5 dakikada bu türlü kavuralım.
  4. Üstüne tuzu ve 1 litre su ekleyelim ve kaynamaya bırakalım .
  5. Kaynadıktan sonra 30/35 dk pişirelim.

Et haşlamamız servise hazır afiyet olsun 😋😋😋.

İnstagram sayfamda da beni takip etmeyi unutmayın gülişinmutfağı yukardaki linkten direkt ulaşabilirsiniz ve tabiki nefis yemeklerden de ☺️☺️.

Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ağızda Dağılan Enfes Tuzlu Kurabiye
Elmalı Balkabaklı Muhallebi (6 +ay)
Yoğurmadan Cevizli Ekmek (Ciabatta)
Çilekli Çikolatalı Kurabiye
Fırında Mantar Dizmesi
Zeytinyağlı Ekşili Kabak
Hdabla | © 2025 |