Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik

Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kg pancar
- 5 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı limon tuzu
- 2 yemek kaşığı turşuluk tuz
- 1 su bardağı sirke
- 5 su bardağı su
Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pancarları soyalım 4 modüle bölelim tencereye alalım.
- Üzerine su, sirke, limon tuzu, tuz, sarımsak ekleyip karıştıralım ocağa alalım, kaynamaya bırakalım orta ara
kontrol edelim hafif yumuşayınca ocaktan alalım. - Tamamen soğuduktan sonra bidon yahut kavanoza alalım. İsteye bağlı kereviz yaprağı ekleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun
Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




