Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik

Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg pancar
  • 5 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • 2 yemek kaşığı turşuluk tuz
  • 1 su bardağı sirke
  • 5 su bardağı su

Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarları soyalım 4 modüle bölelim tencereye alalım.
  2. Üzerine su, sirke, limon tuzu, tuz, sarımsak ekleyip karıştıralım ocağa alalım, kaynamaya bırakalım orta ara
    kontrol edelim hafif yumuşayınca ocaktan alalım.
  3. Tamamen soğuduktan sonra bidon yahut kavanoza alalım. İsteye bağlı kereviz yaprağı ekleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun

Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kurabiye
İrmikli Bebek Kahvaltı
Dereotulu Soslu Somon Balığı
Pankek
Simit Poğaça
Taze Fasulye Kavurması
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet