Erik Suyu

Erik Suyu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kırmızı erik
  • 1 litre su
  • Yarım çay bardağı şeker
  • Yarım limonun suyu

Erik Suyu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Erikleri yıkayıp kaynayan suya atıp altını kısın kapağını kapatıp yaklaşık 20 dk kaynatın.
  2. Limon suyunu şekeri ekleyin karıştırın bu biçimde ılısın şişelere doldurup buzdolabına kaldırın soğuyunca buz üzere için.

Erik Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Turşusu (Antioksidan)
Triliçe
Patatesli Çıtır Börek (Videolu)
Keşkek (Herse)
Patlıcan Mezesi
Süzme Yoğurtlu Kırmızı Biber Mezesi
Hdabla | © 2025 |