Enginar Salatası

Enginar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 şişe konserve enginar
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 7-8 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı ince kıyılmış ceviz
  • 2-3 yemek kaşığı kuru üzüm
  • Yarım su bardağı haşlanmış bezelye
  • Yarım su bardağı mısır
  • 10-12 kol dereotu
  • Tuz
  • Karabiber

Enginar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Enginar konserve ise süreç uygulamadan minik minik küpler galinde doğranır. (eğer zate enginar aldıysanız tuzlu ve limonlu suda haşlamanız gerekir)
  2. Ayrı bir kasede yoğurt ,mayonez ,sarımsak karıştırılır .
  3. Sonrasında öteki materyaller de eklenerek harmanlanır. Sonrasında servise hazır 🌟.

Enginar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Talaş Böreği Garnitürlü Çıtır Çıtır
Browni Kurabiye
Belen Tava (Kıymalı)
Kestaneli Pilav
Taze Barbunya Yemeği
Kışlık Domates Sosu
Hdabla | © 2024 |