En Kolay Tantuni

En Kolay Tantuni Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg minik minik doğranmış tavuk göğsü
  • 1 buçuk çay bardağı sıvı yağ (isteğe nazaran yağı azaltıp çoğaltabilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
  • 2 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı yedibahar
  • 1 buçuk tatlı kaşığı tuz
  • 1 buçuk su bardağı su

En Kolay Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye yada saç tavaya sıvı yağı alın, içerisine minik doğranmış tavuk göğsü etini dökün .
  2. Suyunu verip yumuşayana kadar pişirin.
  3. Daha sonra 1 su bardağı su ve baharatları ek edip kısık ateşte biraz kavurduktan sonra ekmeği açıp içerisine tavuk eti ,domates ,maydanoz ve soğanı doldurup servis yapabilirsiniz.
  4. Arzuya nazaran lavaş ekmeği de kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

En Kolay Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Taze Fasülye Turşusu
Tam Buğday Makarnalı Salata Ve Fırında Patates
Tiramisu Tarzında Meyveli Tatlı
Sodalı Peynirli Dereotlu Poğaça (Garantili Tarif )
Kabaklı ,Yeşil Mercimekli Basmati Pilavı
Kapya Biberle , Tavuk Soteli Karnıyarık (Yok Böyle Bir Tarif) (Videolu)
Hdabla | © 2025 |