En İyi Karamel Sos

En Düzgün Karamel Sos Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı toz şeker (200 ml bardak)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket krema

En Düzgün Karamel Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 bardak şekeri ocağa alıp hiç karıştırmadan eritelim.
  2. Altı çok açık olmasın şeker yanabilir.
  3. Eriyen şekere 1 yemek kaşığı tereyağ ekleyip karıştırılalım.
  4. Tereyağ eridikten sonra 1 paket kremayı da ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırınca altını kapatalım sosumuz hazır.
  5. Soğumaya bırakalım.

En Âlâ Karamel Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Topları
Mozaik Pastaya Farklı Bir Bakış Açısı (Üstü Ganajlı)
Tam Buğdaylı El Açması Leziz Makarna Tarifi
Herkesin Yapabileceği San Sebastian Cheesecake
Patatesli Poğaça (Hep Yapmak İsteyeceksiniz)
Közlenmiş Patlıcanlı Tavuk Salatası
Hdabla | © 2025 |