En Güzel Kabak Mezesi

En Hoş Kabak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı lor peynir
  • 1 adet havuç
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • Kekik
  • Pul biber
  • Toz biber

En Hoş Kabak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabakları soymadan ince ince dilimleyelim.
  2. Tavaya alıp üzerine sıvı yağ ,kekik ,pul biber ve toz biber ekleyip soteleyelim.
  3. Havucu rendeleyip onuda başka bir tavada biraz sıvı yağ ekleyip soteleyelim.
  4. Sotelenen materyalleri soğumaya bırakalım.
  5. Bu sırada yoğurt lor peynir sarımsak tuz biraz kekik ve havucu bir kasede karıştırarak harmanlayalım.
  6. Yoğurlu harcımızı servis tabağına alalım üzerine kabakları ek edelim.
  7. Dilerseniz servis esnasında cevizde kullanabilirsiniz. Afiyet olsun 🌵.

Daha fazla tanım için instagram adresimden takip edebilirsiniz 🌸 @kaktusmutfakk.

En Hoş Kabak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Ramen
Geleneksel Gata Kurabiyesi
Damla Sakızlı Dibek Kahvesi
Kadınbudu Köfte (Sırrı İçinde Saklı)
Kajun Çeşnisi Tam Ayarında
Kuru Cacık
Hdabla | © 2025 |