En Ekonomik Pişmeyen Cheesecake

En Ekonomik Pişmeyen Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Alt tabanı için;

  • 1,5paket eti burçak
  • 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

Kreması için;

  • 750 ml süt
  • 3 silme yemek kaşığı irmik
  • 1 paket vanilyalı puding
  • 3 yemek kaşığı tozşeker
  • 2 yemek kaşığı labne peyniri

Üzeri için;

  • 1 pk kremşanti

Sosu için;

  • 1 su bardağı limon yahut portakal suyu
  • 2-3 yemek kaşığı tozşeker
  • 1 tepeleme yemek kaşığı nişasta

En Ekonomik Pişmeyen Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kremamızı hazırlayalım. Krema için süt,irmik,vanilyalı puding ve toz şekeri bir tencereye alarak güzelce karıştıralım ve kaynatalım.
  2. Kaynadıktan sonra altını kapatıp biraz sıcaklığı geçtikten sonra labne peynirini ekleyelim.
  3. Daha sonra alt tabanı içi bisküvileri rondodan geçirelim ve içerisine eritilmiş tereyağını ekleyerek karıştıralım.
  4. 22cm çapındaki kalıbımıza yayalım pişirdiğimiz kremayı da üzerine dökelim ve soğumaya bırakalım.
  5. Krema soğurken kremşantimizi hazırlayalım krema soğuduktan sonra kremşantiye de üzerine sürelim.
  6. 1 saat dolapta dinlendikten sonra sosumuzu hazırlayalım.
  7. Sos için limon yahut portakal suyunu tencereye alalım üzerine şekeri ilave edelim ve güzelce kaynatalım ,kaynadıktan sonra nişastayı çok az suda çözdürürup yavaş yavaş ek ederek karıştıralım.
  8. Kıvam aldıktan sonra soğumaya bırakalım sos soğuduktan sonra pastamızın üzerine heryerini kapatacak formda yayalım.
  9. Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Biraz buzdolabında dinlendikten sonra servise hazır. Afiyet olsun 🌸.

En Ekonomik Pişmeyen Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Klasik Tepsi Keki
Ekler
Kıyır Poğaça (Çay Demleninceye Kadar Hazır Olan
Kremsi Kıvamlı Spoonful (Yumurtasız)
Döner Sandviç
Fırında Biber Dolması
Hdabla | © 2025 |