Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek

Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • Orta uzunluk bir elmanın yarısı
  • 1 avuç yaban mersini
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 det yumurta ( yalnızca sarısı da kullanılabilir )
  • 2 yemek kaşığı yulaf unu ( yoksa blenderdan yulaf geçirilerek elde edilebilir )
  • 1 çay kaşığı ucu karbonat

Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Elma rendelenir ve uygun karıştırma kabına alınır.
  2. Yaban mersinleri eklenir ve çatalla biraz ezilir.
  3. Yoğurt, yumurta, un ve karbonat eklenerek karıştırılır.
  4. Isıtılmış tavada kaşık yardımıyla kısık ateşte içinin pişmesine dikkat ederek önlü gerili pişirilir şimdiden deneyen miniklere afiyet olsun.

Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sultan Tatlısı
Tavuklu Bazlama Tarifi (Videolu)
Yoğurtlu Kömbe
Rokalı Yumurta Salatası (Her Öğüne, Diyete Uygun)
Çökelek Semirseği (Kilis Usulü)
Ton Balıklı Minik Bazlama
Hdabla | © 2025 |