Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay)

Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım elma
  • 1 adet havuç
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı irmik
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü
  • Fındık
  • Ceviz

Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Elma ve havucumuzu suda yahut buharda haşlayalım.
  2. Yumuşayan elma ve havucumuzu çatal yardımı ile ezelim.
  3. Tencereye irmik ve suyu ekleyerek pişirelim.
  4. Muhallebimizin içine haşlanan elma ve havucumuzu ekleyerek karıştıralım.
  5. Üzerine keçiboynuzu özü ve fındık ceviz ekleyelim.
  6. Muhallebimiz hazır. Miniklere afiyet olsun 💙.

Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portatakal Kabuğu Reçeli
Avakado Ezmesi
Yulaf Ekmeği
Portakallı Çatlak Kurabiye
Üzüm Yaprağı Sarması
Muzlu Milkshake
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet