Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay)

Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım elma
- 1 adet havuç
- 1 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı irmik
- 1 çay bardağı su
- 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü
- Fındık
- Ceviz
Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Elma ve havucumuzu suda yahut buharda haşlayalım.
- Yumuşayan elma ve havucumuzu çatal yardımı ile ezelim.
- Tencereye irmik ve suyu ekleyerek pişirelim.
- Muhallebimizin içine haşlanan elma ve havucumuzu ekleyerek karıştıralım.
- Üzerine keçiboynuzu özü ve fındık ceviz ekleyelim.
- Muhallebimiz hazır. Miniklere afiyet olsun 💙.
Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
