Elmalı Balkabaklı Muhallebi (6 +ay)

Elmalı Balkabaklı Muhallebi (6 +ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım elma
  • 3 küp bal kabağı (ceviz büyüklüğünde)
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı irmik
  • 1 çay bardağı içme suyu

Üzeri için;

  • Fındık
  • Ceviz

Elmalı Balkabaklı Muhallebi (6 +ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Dilimlediğimiz elma ve balkabağımızı buharda yahut suda haşlayalım.
  2. Ayrı tencerede irmik ve suyumuzu pişirelim.
  3. Muhallebinin üzerine çatal yardımı ile ezdiğimiz havuç ve balkabağını ekleyelim. Muhallebimiz hazır.
  4. Üzerine fındık, ceviz rendeleyip tatlandırabiliriz. Miniklere afiyet olsun 💙.

Elmalı Balkabaklı Muhallebi (6 +ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çaylı Kek
Vişneli Tart Kurabiye
Leblebili Kurabiye
Tarhana Tost
Konserve Domates Çorbası
Semizotlu Ve Çilekli Kinoa Salatası
Hdabla | © 2025 |