Ekmek Üstü Yaz Lezzeti

Ekmek Üstü Yaz Lezzeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 dilim tam buğday yahut çavdarlı ekmek
  • 1 tatlı kaşığı dolusu labne
  • 1 küçük diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • Bir kaç dilim domates
  • Bir kaç dilim patlıcan
  • Bir kaç dilim biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Ekmek Üstü Yaz Lezzeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domates, patlıcan ve biberi dilimleyip küçük fırın kabında yahut tavada tuz, baharat ve zeytinyağı ile harmanlayalım.
  2. Airfreyde 10 dakika pişirelim.
  3. Tavada da 10 dakika pişirebilirsiniz.
  4. Ekmeğin üzerine sarımsağı ikiye bölüp iç kısmını sürelim.
  5. Üzerine labneyi sürelim. En üstte de sebzelerimizi yerleştirelim, şahane lezzet hazır. Afiyet olsun :).

Not 1 : sağlıklı ve yanlışsız beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).

Ekmek Üstü Yaz Lezzeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç
Pancar Çorbası ( Pancar Sapı )
Lazanya
Pankek
Sütlü Kahve
Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2024 |