Ek Gıda Sebze Yemeği

Ek Besin Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet kabak
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • Zeytinyağı

Ek Besin Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bütün zerzevatları küp küp doğrayın.
  2. Tencereye 2 su bardağı soğuk su ekleyin ve zerzevatları koyup haşlayın.
  3. Haşladığınız zerzevatları bir tabağa koyun ve güzelce ezin.
  4. Ezdikten sonra tabağa servis yapın ve üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı dökün.
  5. Yanına da üzeri naneli yoğurt koyabilirsiniz.

Afiyet olsun minişlere😋.

Ek Besin Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karaköy Poğaçası
Fıstıklı Cheesecake
Zeytinyağlı Çanak Enginar
Portakallı Yumuşacık Kek
Pratik Ekmek Arası Et Döner
Kanepe Poğaça
Hdabla | © 2025 |