Ek Gıda Sebze Yemeği
Ek Besin Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet patlıcan
- 1 adet kabak
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- Zeytinyağı
Ek Besin Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel bütün zerzevatları küp küp doğrayın.
- Tencereye 2 su bardağı soğuk su ekleyin ve zerzevatları koyup haşlayın.
- Haşladığınız zerzevatları bir tabağa koyun ve güzelce ezin.
- Ezdikten sonra tabağa servis yapın ve üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı dökün.
- Yanına da üzeri naneli yoğurt koyabilirsiniz.
Afiyet olsun minişlere😋.
Ek Besin Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










