Ek Gıda +5

Ek Besin +5 Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet havuç
  • 1 adet kabak
  • Soğuk sıkım zeytinyağı

Ek Besin +5 Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve kabakları ince dilimler halinde buharda 10-15 dk pişirelim.
  2. Daha sonra yumuşayan kabakların kabuklarını soyalım .
  3. Havuçlar ile birlikte blenderdan çekelim, 1 çay kaşığı zeytinyağı ile karıştıralım.
  4. Yemeye hazır (yoğun kıvamlı olur ise anne sütü ve ya formül mama ile açabilirsiniz.

Ek Besin +5 Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiçek Kurabiye
Çikolata Kırıntılı Hindistan Cevizli Islak Kek
Yeşil Kabak Tarator
Kaytaz Böreği
Tek Tencerede Sebze Yemeği
Portakallı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |