Ege Salatası
Ege Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım demet roka
- Yarım demet dereotu
- 3- 4 kol taze soğan
- 1 tane domates
- 1 tane salatalık
- 1 kase ceviz
- Biraz kaşar yahut örgü peynir
- Dilimlenmiş yeşil zeytin
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- Yarım limon suyu
- Biraz zeytinyağı
- Biraz tuz
Ege Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm gereçleri doğrayın ve bir kapta tuz, nar ekşisi, yağ, limon suyu, tuz,peynir,kırılmış ceviz ve zeytini karıştırın.
- Hem diyette hem de sofralarınızda kullanabileceğiniz olağanüstü bir salata. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
Ege Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






