Ege Salatası

Ege Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım demet roka
  • Yarım demet dereotu
  • 3- 4 kol taze soğan
  • 1 tane domates
  • 1 tane salatalık
  • 1 kase ceviz
  • Biraz kaşar yahut örgü peynir
  • Dilimlenmiş yeşil zeytin
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Yarım limon suyu
  • Biraz zeytinyağı
  • Biraz tuz

Ege Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri doğrayın ve bir kapta tuz, nar ekşisi, yağ, limon suyu, tuz,peynir,kırılmış ceviz ve zeytini karıştırın.
  2. Hem diyette hem de sofralarınızda kullanabileceğiniz olağanüstü bir salata. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

Ege Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Sulu Köfte
Müceddere Pilavı
Akdeniz Mezesi
Ağızda Dağılan (Kıyır Kıyır) Susamlı Toplar
Fit Tiramisu
Eti Fingerlı Pasta
Hdabla | © 2025 |