Efsane Çıtır Tavuk Kanatları

Efsane Çıtır Tavuk Kanatları Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım limon
- Yarım kg tavuk kanat (sadece kanat)
- 1 bardak içme suyu
- 2 su bardağı un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için ;
- 3 su bardağı sıvı yağ
Efsane Çıtır Tavuk Kanatları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tavuk kanatlarımızı bir kabın içerisine koyuyoruz .
- Ardından yarım limonu sıkıyoruz, bir çay kaşığı tuz ve bir su bardağı su ile yaklaşık yarım saat salamura ediyoruz.
- Ardından tavuk kanatların suyunu süzüyoruz, bir kaba un bir kaba içme suyunu koyuyoruz, tavuk kanatları evvel una akabinde suya akabinde tekrar una buluyoruz .
- Kızgın yağa atıyoruz gerili önlü nar üzere kızarınca alıyoruz.
Efsane Çıtır Tavuk Kanatları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



