Ebruli Bisküvi Pasta

Ebruli Bisküvi Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket petibör kakaolu bisküvi
  • 2 paket bitter çikolatalı puding
  • 1 paket sade krem şanti
  • 1 su bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)
  • 1 çay bardağı süt (krem şanti için)
  • 6.5 su bardağı süt (puding için)

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi

Ebruli Bisküvi Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Puding ve sütü ocağa alıp pudingi pişirelim.
  2. Bisküvileri sütle ıslatıp bir sıra tepsiye dizelim.
  3. Üzerine yeni ocaktan aldığımız pudingten yeteri kadar ek edelim, yayalım.
  4. Aynı süreci kabın büyüklüğüne nazaran bisküvi bitene kadar devam edelim.
  5. Kalan pudingi soğuması için kenara bırakalım.
  6. Ayrı bir kaba krem şanti ve sütü alıp çırpalım.
  7. Dolapta dinlenmeye bırakalım.
  8. 5-10 dk dinlendikten sonra pastanın üzerine kesim parça bırakalım.
  9. Kalan pudingi de aralıklarla yayalım. İkisi birbirine karışacak biçimde pastanın üzerine dağıtalım.
  10. Üzerini hindistan cevizi ile süsleyip soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.Afiyet olsun 🌸.

Ebruli Bisküvi Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karalahana Sarması
Börek Tarifi
Banana Bread (Muzlu Kek)
Pizza Poğaça
Kapya Biber Turşusu
Sarımsaklı Zeytinyağlı Kuru Börülce Yemeği
Hdabla | © 2025 |