Düdüklüde Yeşil Fasülye

Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo yeşil kırılmış fasülye
- 1 orta uzunluk soğan
- 250 gram kuş başı doğranmış yağlı et
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 litre su
- Tuz
Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğanı küp küp doğrayıp düdüklü tenceremize alalım.
- Sonra sıvı yağını ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
- Ardından kuş başı doğradığımız etlerimizi ekleyip tekrar 5 dakika kavuralım.
- Salçaları ekleyelim tekrar bir 2/3 dakika kavuralım .
- Yeşil fasülyelerimizi ekleyelim ve tekrar karıştıralım .
- Üstüne tuzu ve 1 litre suyu ekleyelim ve düdüklü tenceresi kaynamaya başladıktan sonra 20/25 dakika kaynatalım ,yemeğimiz hazır afiyet olsun 😋😋😋😋.
Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






