Düdüklüde Yeşil Fasülye

Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo yeşil kırılmış fasülye
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 250 gram kuş başı doğranmış yağlı et
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 litre su
  • Tuz

Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanı küp küp doğrayıp düdüklü tenceremize alalım.
  2. Sonra sıvı yağını ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Ardından kuş başı doğradığımız etlerimizi ekleyip tekrar 5 dakika kavuralım.
  4. Salçaları ekleyelim tekrar bir 2/3 dakika kavuralım .
  5. Yeşil fasülyelerimizi ekleyelim ve tekrar karıştıralım .
  6. Üstüne tuzu ve 1 litre suyu ekleyelim ve düdüklü tenceresi kaynamaya başladıktan sonra 20/25 dakika kaynatalım ,yemeğimiz hazır afiyet olsun 😋😋😋😋.

Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Lokum
Tam Tutan Kürt Böreği
Avcı Böreği (İçli Köfte Tadında)
5 Dakikada Fırında Tavuk
Pratik Domates Çorbası
Lorlu Poğaça
Hdabla | © 2025 |