Düdüklü Tencerede Etli Nohut

Düdüklü Tencerede Etli Nohut Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kuş başı dana eti
  • 500 gram haşlanmış nohut
  • 1 baş büyük uzunluk soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım kapya biber
  • 1 çay kaşığı pul biber kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Kekik
  • Damak zevkimize nazaran tuz
  • Sıvı yağ sıcak su

Düdüklü Tencerede Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tencereye sıvı yağ ve soğan, sarımsağı alarak biraz kavurun, akabinde eti ek edin .
  2. 10 dakika bu halde kavurun.
  3. Ardından baharatları ve salçayı ekleyip karıştırın .
  4. Küçük doğradığınız biberi ve evvelce haşlamış olduğunuz nohutları ek edip biraz bu form kavurun.
  5. Tuzunu ve üzerini geçecek kadar kaynar su ek edin.
  6. Düdüklünün kapağını kapatıp yaklaşık 13-15 dakika kısık ateşte kaynatın.
  7. Yemeğiniz hazır yanına pilavla servis yapıp afiyetle yiyebilirsiniz.

Düdüklü Tencerede Etli Nohut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaşarlı Menemen Tarifi- En Lezzetli Menemen Nasıl Yapılır? (Videolu)
Elma Salatası
Ekler Tarifi (En Lezzetli Garanti Tarif)
Magnolia Tatlısı (Tam Kıvamında)
Fırında Başamel Soslu Karnabahar Patates
Etli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet