Doyurucu Ek Gıda

Doyurucu Ek Besin Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük tatlı patates
  • 1/2 (yarım) kabak
  • 3-4 tomurcuk karnabahar
  • 3-4 tomurcuk brokoli
  • 1 küçük havuç
  • 1 çorba kaşığı tel şehriye
  • Üstünü geçecek kadar içme suyu
  • 1 yemek kaşığı gerçek zeytin yağı

Doyurucu Ek Besin Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yıkadığımız zerzevatları tencereye alalım.
  2. İçme suyu, tel şehriye ve zeytin yağını ekleyelim.
  3. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  4. Ilıdıktan sonra blenderdan geçirelim.

Şimdiden bebişlere afiyet olsun❤️ not: daha akışkan olmasını isterseniz su eğini arttırabilirsiniz.

Doyurucu Ek Besin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köz Biber Çorbası
Spoonful (Bütün Tarifleri Unutun)
Avakadolu Poşe Yumurta
Enginarlı Pilav
Tonsürton Avokado Başlangıç Tabağı
Enginar Yemeği
Hdabla | © 2025 |