Dondurucuya Taze Fasulye

Dondurucuya Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo taze fasulye
  • 3 tane domates
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Dondurucuya Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel fasulyeler ayıklanır ortadan ikiye bölünür doğranır güzelce iki üç kez yıkanır.
  2. Yıkılan fasulyeler süzgeçte süzülür ,3 tane iri domates tencereye küp küp doğranır, üzerine fasulye konulur kapağı kapatılıp ocağa konulur.
  3. Rengi dönene kadar ocakta kavrulur, rengi dönen fasulyeyi geniş büyük tepsiye dökülür.
  4. Soğuması bekletilir, soğuyan fasulye 3 eşit kesime bölünüp buzdolabı poşetlerine konulur ,dondurucuya koyulur.

Dondurucuya Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehriyeli Tarhana Çorbası
İşkembeli Nohut
Fırında Bütün Tavuk
Marmelatlı Kurabiye
Supangle
Taş Kadayıf
Hdabla | © 2025 |