Dondurucuya Cacık

Dondurucuya Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo salatalık

Dondurucuya Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salatalıklar güzelce yıkanır doruklara alınır, alacalı soyulur, ister bıçakla ister air rondasında bir iki cins doğranır.
  2. Doğranan salatalıklar 3 poşete konulur.
  3. Cacıklı salatalıkları dondurucuya konulur ,kışın yapacağımız vakit yoğurdun içine direk buzu salatalık konulur ,isteyen içine sarımsak rendesi ve üzerine nane serpip servise hazır.

Dondurucuya Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Su Böreği Lezzetinde Kırpık Börek
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Nefis Ispanaklı Kıymalı Börek
Kremalı Domates Çorbası
Nutellalı Kurabiye
Çilekli Magnolia
Kolay Köz Kırmızı Biber Salatası Tarifi (Şahane Bir Meze)
Hdabla | © 2025 |