Dondurmalı Şeftali Tatlısı

Dondurmalı Şeftali Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet şeftali
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı şeker

Üzeri için:

  • 10 top sade dondurma
  • 3 yemek kaşığı kırık antep fıstığı
  • 3-4 kısım taze nane

Dondurmalı Şeftali Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeftaliler ikiye bölünüp çekirdekleri çıkarılır.
  2. Yapışmaz tavada tereyağ eritilir şeker de eklenip biraz kavrulur.
  3. Şeftalileri ekleyip artlı önlü evvel kısık ateşte sonra orta ateşte pişirilir. Çok dağılmadan alın.
  4. Dondurma, antep fıstığı ve nane ile servis yapılır.

Dondurmalı Şeftali Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glutensiz Mercimek Ekmeği
Karnabahara Yeni Bir Bakış (Sadece Evdeki Malzemelerle)
Limonlu Cheescake Tam Ölçülü
Pancarlı Pembiş Humus
Sandviç Poğaça
Siyez Unlu Rafine Şekersiz Kuru Üzümlü Kurabiye
Hdabla | © 2025 |