Domatesli Bulgur Pilavı

Domatesli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı bulgur
  • 1 adet soğan
  • 1 addet domates (ben biraz kışlık domates sosu da kullandım)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı toz biber
  • Sıvı yağ

Domatesli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerenin tabanı kadar sıvı yağ döküp yemeklik doğradığımız soğanları kavuralım.
  2. Salça ve toz biberi ekleyelim.
  3. Yemeklik doğradığımız domatesi ekleyelim.
  4. Bulguru ekleyelim.
  5. Üstünü gelicek kadar su ekleyelim.
  6. Önce bulgurlar göz göz olana kadar yüksek ateşte sonra da en düşük ateşte pişirelim,suyunu çektiğinde pişmiş olur.
  7. Ocağı kapattıktan sonra bir örtü yahut kağıt havlu kapatıp dinlendirelim.Afiyet olsun.

Domatesli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı, Soğanlı Yumurta
Meyveli Kek
Tavuk Kebabı
Sebzeli Tavuk Çorbası
Akşam Yemeği Menümüz
Lavaş (Tortilla) Ekmeği İle Tavada Tost
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet