Domatesli Acılı Meze
Domatesli Acılı Meze Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet orta uzunluk domates
- 2 adet orta uzunluk salatalık
- 2 adet küçük uzunluk yeşil biber
- 1 tutam maydanoz
- İsteğe bağlı 2 adet kırmızı acı biber
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 çay kaşığı tuz
Domatesli Acılı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri tek tek robottan çekip bir süzgecin içine katın ,sularının süzülmesi için.
- Sonra tuz ,zeytinyağ, narekşisi, salçayı bir kasede karıştırıp sebzelerin üzerine dökerek hepsini karıştıralım.
- Ben fotoğrafta süzme sürecini unuttuğum için biraz sulu gözüküyor siz unutmayın. Yapıp yiyenlere. Afiyet olsun.
Domatesli Acılı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






