Domatesli Acılı Meze

Domatesli Acılı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk domates
  • 2 adet orta uzunluk salatalık
  • 2 adet küçük uzunluk yeşil biber
  • 1 tutam maydanoz
  • İsteğe bağlı 2 adet kırmızı acı biber
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 çay kaşığı tuz

Domatesli Acılı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri tek tek robottan çekip bir süzgecin içine katın ,sularının süzülmesi için.
  2. Sonra tuz ,zeytinyağ, narekşisi, salçayı bir kasede karıştırıp sebzelerin üzerine dökerek hepsini karıştıralım.
  3. Ben fotoğrafta süzme sürecini unuttuğum için biraz sulu gözüküyor siz unutmayın. Yapıp yiyenlere. Afiyet olsun.

Domatesli Acılı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Taze Fasülye (Sıcak Yemek)
Köz Patlıcanlı Biberli Börek (Mükemmel Lezzet)
Portakallı Kek
Anne Sütlacı
Tavuklu Pilav
Kremsi Kıvamlı Spoonful (Yumurtasız)
Hdabla | © 2025 |