Domates Çorbası (Kolay)

Domates Çorbası (Kolay) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı un
- 1 kavanoz domates sosu
- 1 litre sıcak su
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- 1 paket krema (isteğe bağlı)
Domates Çorbası (Kolay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye yağları ekleyin.
- Yağlar eriyince unu ekleyip kavurun.
- Ardından salça ve domatesleri ekleyip kavurmaya devam edin.
- Sıcak suyu da ekleyip kaynatın.
- Kaynadıktan sonra altını kapatıp pürüzsüz olana kadar blendırdan geçirin.
- Son olarak ocağa tekrar alın baharatları ve kremayı ekleyip 1-2 dakika daha kaynatıp ocaktan alın.
- Rendelenmiş kaşar ile servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Domates Çorbası (Kolay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





