Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 adet kırmızı domates
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • 1-1.5 lt sıcak su
  • 1 tutam nane
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domateslerin kabukları soyulur ve robottan geçirilir.
  2. Uygun bir tencereye tereyağ, sıvı yağ eklenir.
  3. Un ek edilir kokusu çıkana kadar kavrulur.
  4. Robottan geçirdiğimiz domatesler eklenir.
  5. Sıcak su eklenir öteki materyaller de eklenip. 10 dk kaynatılır.
  6. Kıvamı katı gelirse sıcak su ekleyebilirsiniz.
  7. Daha pürüzsüz bir kıvam için en son blendırdan geçirebilirsiniz.

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Soslu Fındıklı Kek
Kıymalı Ispanaklı Börek
Portakal Jöleli Muhallebili Kek
Mayasız Pamuk Poğaça
Avcı Böreği (İçli Köfte Tadında)
Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |